Zyliss

Bageren og Kokken er vilde med Zyliss. For præcis som os, tror de også på ideen om, at alt hvad der sker i køkkenet skal sprudle af glæde. Lige siden Karl Zysset startede selskabet i Schweiz i 1948 med hjælp fra en hvidløgspresser, har Zyliss arbejdet for at såvel  hjemmekokke som professionelle kokke skal opleve lidt mere glæde i køkkenet. De har været i stand til at gøre det muligt gennem innovativt køkkengrej, der forenkler og sparer tid for dig som anvender det.
Zyliss har også modtaget flere priser for deres legefulde og ofte farvestrålende design. Blandt andet den prestigefyldte Red Dot Design Award. Nogle af Zyliss' mest populære køkkenredskaber er deres smarte skræller, hvidløgspresser og flotte isskeer, for bare at nævne en lille del. Den høje kvalitet på køkkenredskaberne fra Zyliss gør, at de selv giver 5 års garanti på alle deres produkter.
Hvis du er på udkig efter køkkenredskaber fra Zyliss online, med hurtige leveringer, god service og gode priser, så er du på rette sted! Hos Bageren og Kokken har vi et stort udvalg af glædesspredende køkkenredskaber fra Zyliss.