Silikomart

Silikomart er specialist i silicium og markedsførende inden for bagersektoren i Europa. Man tilbyder en bred vifte af forskellige forme, tilbehør og alt, hvad du behøver til bagningen. Når du først begyndte at bruge Silikomarts figurer, indser du snart alle fordelene, og det bliver således svært at undvære dem. Formene imødekommer ikke kun de funktionelle behov, men giver dig også en stor arbejdsglæde i køkkenet, da processen bliver lettere.

Takket være silikonens høje kvalitet og fleksibilitet kan du skabe rene mesterværker med en detaljerigdom på den mest realistiske måde, hvor man både glæder øjet og ganen. Desuden forkortes forberedelsestiden ganske betydeligt, idet risikoen for at skade anretningen er minimal, når den skal løsnes fra formen.

Den fødevaretilpassede silikone kan modstå temperaturer mellem -60°C og 230°C. Formene af silikone er meget tidsbesparende, da de både kan bruges i ovn, mikrobølgeovn, køleskab eller fryser. Fra fryseren lige ind i ovn eller mikroovn - så simpelt er det! Silikomarts produkter underkastes en streng kvalitetskontrol og overholder FDA- og CE-regulativerne.