Opinel Urtekniv Tandet 10 cm Orange

Opinel Urtekniv Tandet 10 cm Orange
  • Opinel Urtekniv Tandet 10 cm Orange
Dette produkt er desværre udløbet.
 

Opinel Urtekniv Tandet 10 cm Orange

Opinel tandet urtekniv i bøg.

Blad i rustfrit stål og håndtag i bøg.

Kan vaskes i opvaskemaskine, men vi anbefaler at vaske den af i hånden, så træet holder sig fint i længere tid. 

Det var i hjertet af De Franske Alper tilbage i 1890, at Joseph Opinel lancerede den første Opinelkniv. Knivene blev hurtigt populære blandt de lokale bønder, og siden har de været en fast følgesvend for naturelskere, kokke, havefolk, bjergbestigere og sømænd. 

Det miljøvenlige foretagende, som nu har base i Chambéry i Frankrig, er stadig i familieeje og drives i dag af Joseph Opinels efterkommere. Virksomheden har fokus på miljøet og lægger vægt på at producere knive, der tager hensyn til naturens ressourcer. 

Opinel er et symbol på fransk kultur og livsstil. Virksomhedens legendariske foldeknive har ligget i lommerne hos verdens største eventyrere. Alpeguiden Roger Frison-Roche og bjergbestigeren Savoyard, foretog aldrig en opstigning uden at have en Opinelkniv med sig, og det var også en Opinelkniv, som Picasso anvendte, når han skulle skabe sine skulpturer. I dag fremstiller Opinel også køkken- og steakknive i Opinels karakteristiske farveskala. De har desuden produceret knive til særlige begivenheder såsom 1998 FIFA World Cup i Frankrig og til Tour de France. 

Opinel ønsker, at deres knive skal føles som en naturlig forlængelse af den menneskelige hånd.

Rating og kommentarer

Ingen kommentarer endnu. Vær den første til at kommentere dette produkt!
 

Flere produkter fra samme kategori

Populære produkter lige nu!

Mere af det samme mærke