Om os


Kundskab, kvalitet og glæde i køkkenet

Bageren og Kokken er en af nordens største netbutikker indenfor køkkenmaskiner og køkkenredskaber og har spredt køkkenglæde siden 2005. Vi sender hvert år tusindvis af pakker ud til tilfredse kunder i hele Skandinavien.

I dag er vi 40 medarbejdere, som sørger for, at vi har det rigtige sortiment, spændende kampagner, kyndig kundeservice og hurtige leveringer. Vi lægger stor værdi og stolthed i at kunne levere høj kvalitet og en tryg og sikker køkkenoplevelse.

Skal du til Gøteborg? Så kan du besøge vores lagershop på Industrivägen 39C i Sävedalen , lige udenfor Gøteborg. Lagershopen holder åbent alle hverdage kl 9.00 – 17.00.
I lagershopen har vi en fantastisk Grilludstilling/showroom  og du er meget velkommen til at komme og se og mærke alle vores produkter. Vi kan selvføljelig også svare på dine spørgsmål.  Vi har et helt Weber sortiment, udvalgte griller fra Big Green Egg og Eva Solo.
 
 
3 år i træk (2013-2015) er vi blevet kåret til årets e-forhandler af Pricerunner i kategorien køkkentilbehør.
Vi har kreditratingen AAA fra Soliditet. Dette er et bevis på, at vi er et stabilt og sikkert foretagende at handle med.