Bagaren och Kocken AB

Nicolas Vahé

Navnet er Nicolas Vahe! Han blev født i Amiens i det nordlige Frankrig. Han er uddannet kok og konditor på ""Pic Valence"" - en fransk tre-stjernet Michelin-restaurant. Efter uddannelsen som chocolatier på det verdensberømte Daniel Giraud Valence, er han i Frankrig ofte blevet hyldet som en af de bedste chokoladefabrikanter. 

Han kom til Danmark i 2000, hvor han begyndte at arbejde som konditor på Falsled Kro, der ligger på Fyn. Han tilbragte de næste 3 år på Fyn, hvorefter han blev tilbudt et job som konditor på Fakkelgarden i det sydlige Jylland.
 
I 2007 valgte han imidlertid at skabe sit eget mærke med specialiteter fra egne opskrifter. Med erfaringen fra kokkefaget havde en god forståelse af, hvad folk ville have. I dag elsker Vahe at kombinere traditionelle opskrifter med det ""moderne køkken"" og hente ny inspiration fra hele verden. Et tæt samarbejde med råvareproducenter i Frankrig og Italien giver en ensartet høj kvalitet og god smag.