Bagaren och Kocken AB

Le Creuset

Hos Bageren og Kokken finder du en bred vifte af alle Le Creusets produkter. Alt fra deres klassiske støbejernsgryder til deres populære krydderikværne. Vi forhandler Le Creusets produkter i en række forskellige farver, størrelser og modeller, så find dine personlige favoritter!

Succeshistorien Le Creuset begyndte i 1924, da de to belgiske forretningsmænd Armand Desaegher og Octave Aubecq mødtes på en messe i Bruxelles. Desaegher var specialist i støbejern, mens Aubecq var specialist i lakering, hvilket betød, at de fik den geniale idé at opstarte et støberi med emaljebelagt køkkengrej.
 
Støberiet blev placeret i Fresnoy-le-Grand i Frankrig, og i 1925 blev den første gryde lanceret under brandet Le Creuset. Gryden blev fremstillet i farven Volcanic, som er en glødende orange farve, der har hentet sin inspiration fra den glødende jernmasse, og som i dag er signifikant for mange af Le Creusets produkter. Gennem årene er sortimentet blevet udvidet og omfatter alt fra stegepander til peberkværne.