Le Creuset

Hos Bageren og Kokken finder du en bred vifte af alle Le Creusets produkter. Alt fra deres klassiske støbejernsgryder til deres populære krydderikværne. Vi forhandler Le Creusets produkter i en række forskellige farver, størrelser og modeller, så find dine personlige favoritter!

Succeshistorien Le Creuset begyndte i 1924, da de to belgiske forretningsmænd Armand Desaegher og Octave Aubecq mødtes på en messe i Bruxelles. Desaegher var specialist i støbejern, mens Aubecq var specialist i lakering, hvilket betød, at de fik den geniale idé at opstarte et støberi med emaljebelagt køkkengrej.
 
Støberiet blev placeret i Fresnoy-le-Grand i Frankrig, og i 1925 blev den første gryde lanceret under brandet Le Creuset. Gryden blev fremstillet i farven Volcanic, som er en glødende orange farve, der har hentet sin inspiration fra den glødende jernmasse, og som i dag er signifikant for mange af Le Creusets produkter. Gennem årene er sortimentet blevet udvidet og omfatter alt fra stegepander til peberkværne.