Zwilling Redskaber

Zwilling tilbyder helt vidunderlige redskaber. Her finder du mange forskellige værktøjer af en meget høj kvalitet. Vi præsenterer dig bl.a. for hvidløgspressere, mandolinjern og stegespatler. Alle produkter har et meget slankt og stilfuldt design. Denne fine serie med redskaber er fremstillet i et meget let og hygiejnisk materiale. Produkterne har et gribevenligt håndtag med en skridsikker belægning.

Du kan her vælge mellem to spatler. Vi har den helt klassiske spatel, men også en silikonespatel, der er perfekt til dig, der er bange for at ridse dine non-stick gryder og pander. Hos Bageren og Kokken er der masser af kærlighed til Zwillings klassiske værktøjer, såsom kartoffelskrælleren, ostehøvlen eller potageskeen. Serien har også en virkelig professionel kartoffelmoser, og den kan du næppe undvære!

Det er også her, at du finder et sæt med ballonpiskeris, silikonespatel, potageske og spaghettiske. Du kan også finde mange andre nyttige køkkenredskaber, såsom en hulske, isske og udkerner. Zwilling tilbyder alle former for køkkenredskaber, der gør det nemt for dig at udstyre dit køkken med redskaber af den højeste kvalitet.

Zwilling Redskaber