Tragte

Hvilket sted i vores hjem bruger vi mest tid? Er det i stuen? Soveværelset burde det jo nok være, men der er ikke altid ved fuld bevidsthed. Det er nok nærmere i køkkenet, at vi bruger mest kvalitetstid. Tid fyldt med glæde, når vi samler vores familie eller vores venner til at lave mad og spise måltider sammen.

Skal hyggestunden være ekstra god, bør køkkenet være rent og pænt. For at opnå dette er der en række redskaber, der forenkler de forskellige stadier. Sådanne redskaber er tragten. Den letter en relativ enkel opgave, men uden denne bliver opgaven næsten umulig. Forsøget på at hælde en væske eller lignende over smalle åbninger på flasker er utroligt svært, hvis man ikke står med en tragt. En tragt er derfor absolut nødvendig, når man går efter at holde køkkenet rent.

Hos Bageren og Kokken har vi et vidunderligt sortiment inden for fine tragte. Vi forhandler tragte i plastic, tragte i metal og tragte i sjove og smarte designs. Med en tragt fra vores produktsortiment bliver madlavning og bagning lettere og renere, men også sjovere.

Tragte