Sylt & Saft

Vi synes, at det er utroligt sjovt at både sylte og lave sin egen saft. Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin egen marmelade og saft. Her finder du de værktøjer, du har brug for til projektet! Det omfatter bl.a. en juicer og en tre-delt beholder, som du bruger, når du laver ​​saft.

Her finder du også de meget traditionelle patentflasker og patentdåser. Disse er meget praktiske og hygiejniske, når du ønsker at opbevare din hjemmelavede saft eller marmelade. Du finder sågar en frugtpresser og bærpresser, der kan rumme op til 18 liter. Du kan presse de meget store mængder af bl.a. æbler, pærer, druer, ribs, blåbær og mere. Dette kommer til at udgøre en vidunderlig saft, juice, cider eller marmelade.

Siklædet er et tilbehør, der anvendes til at forhindre, at den pressede frugtmasse trænger igennem og havner i din saft. Med dette siklæde er det også nemt at transportere den pressede bærmasse ud i kompostbunken. Du finder også en marmeladetragt eller syltetragt i rustfrit stål. Du finder sågar store gryder, der passer perfekt til projektet.

Sylt & Saft