Stegespatler

Hvilket er det bedste og mest alsidige køkkenværktøj? Det er en ret individuel ting, som varierer fra person til person. Havde du spurgt tusind forskellige mennesker, så var de helt sikkert kommet op med et væld af valgmuligheder, hvis ikke tusind forskellige svar.

En oplagt kandidat til det bedste køkkenværktøj må være stegespatlen. Ved komfuret er den stort set uundværlig. At forestille sig et liv uden spatler er faktisk ret vanskeligt, hvis ikke umuligt. Hvordan ville det være, hvis du f.eks. skulle lave pandekager uden din spatel? Gisp!

På markedet er der et stort udvalg inden for de forskellige typer af spatler. Hos Bageren og Kokken har vi udvalgt de bedste og lidt af hvert, når det kommer spatler. Vi har naturligvis valgt stegespatler til alle former for pander. Til stegepander med en belægning anbefaler vi vores spatel i nylon, silikone eller træ, så du undgår at beskadige belægningen.

Vi har altid et højt serviceniveau, og hvis du bestiller dine spatler hos os, sender vi dem hurtigt og gnidningsløst. At handle køkkenredskaber i al almindelighed og spatler især skal være sjovt. Derfor har vi en bred og farverig vifte, hvor du virkelig kan vælge og vrage mellem de forskellige spatler samt andre køkkenredskaber.

Stegespatler