Skrællere

Her finder du skrællere til alt. Hvis du har en slidt skrællekniv derhjemme, kan det være tid til at opgradere den. Vi har flere forskellige modeller inden for skrællekniven, og de kommer med en god kvalitet! Du finder også grøntsagsskrællere med et stilfuldt design og behageligt greb. Alle husholdninger har brug for mindst én virkelig god skrællekniv. I denne kategori har vi også gjort plads til tomatåbneren, der er det perfekte værktøj for alle dem, der elsker at lave madretter med masser af tomater.

Vi bruger altid flere slags skrælleknive, når vi laver mad. Vælg mellem vores æbleskrællere, hvidløgsskrællere, frugtskrællere, grøntsagsskrællere og jordbærredskaber samt sier. Vi har også nogle specielt designede redskaber. Blandt andet en aspargesskræller i rustfrit stål, der er velegnet til både højre- og venstrehåndede. Måske har du brug for en julienneskræller, så du kan lave fine strimler af alle typer grøntsager.

Du vil også finde en række skrælleknive og tournierknive fra bl.a. Global. Med en skrællekniv bliver det nemt for dig at skrælle både frugt og grøntsager. Leder du efter en smart æggeåbner? Vi har en model, der hjælper dig med at slå toppen af det kogte æg.

Skrællere