Skærbrætter & Bakker

Skærebrættet er et af de redskaber, der bare har at være i ethvert køkken. Uden et eller flere skærebrætter kommer man hurtigt på glatis. Det er ganske få retter, der ikke skal en tur forbi et skærebræt.

At man skal have et skærebræt i et køkken er nok alle enige om, men hvilket slags skærebræt, man skal have, er ikke nært så indlysende. Der er nemlig så mange forskellige slags skærebrætter på markedet i forskellige materialer, størrelser og farver. Du kan vælge at finde et skærebræt, der passer visuelt, men også går godt sammen med dine køkkenknive. Uanset om det handler om skærebrætter i plastic, akacietræ, teak, bambus, bøg eller enhver anden form for træ, så er de tilgængelige online hos Bageren og Kokken.

Vi har også elegante bakker, der er perfekte til din servering. Både bakker og skærebrætter bliver stadig mere populære, når man ønsker den fuldendte servering. Vi er vilde med at tænke ud af boksen, når det kommer til servering. Det skal gerne føles moderne og friskt at præsentere sine kreationer på bakker og skærebrætter.

Med skærebrætter og bakker fra os præsenterer både madlavning og servering sig endnu bedre og sjovere, ligesom det bliver noget nemmere at håndtere. Vores førsteklasses produkter er i øvrigt også langtidsholdbare.

Skærbrætter & Bakker