Skaldyrsværktøj

Planlægger du en rigtig seafoodfest med masser af skaldyr? Bageren og Kokken elsker skaldyr, og derfor har vi de bedste og mest effektive værktøjer samt bestik, der passer perfekt til en skaldyrselsker. Disse er et must ved et svensk krebsegilde eller en overdådig fredag ​​aften.

Ønsker du at præsentere dine skaldyr på en flot opsats? Eller har du brug for en østerskniv? Vi har alt fra skaldyrssakse, skaldyrsåbnere, krebseknive, hummerknive samt østerssæt. Disse er perfekte, når du gerne vil ind til alt det lækre. Vi har skaldyrsværktøjer fra flere kendte mærker.

Vi forhandler bl.a. fantastisk skaldyrsbestik, som er velegnet til hummer, krebs og krabber. Du finder også et dejligt østerssæt med kniv, holder, gafler og citronklemme. I sortimentet er der også blevet plads til skaldyrssakse, der nemt hjælper dig med skære de bløde dele op, men der er også savtakkede sakse, der gør det nemt, når du knækker kløerne på skaldyret.

Hos Bageren og Kokken har vi selv stor gavn af disse værktøjer, når vi forbereder vores absolutte favorit - en seafoodpaella med krabber, rejer og muslinger. Denne vidunderlige paella bliver altid værdsat af venner og familie!

Skaldyrsværktøj