Silikoneredskaber

Silikone var ganske revolutionerende inden for køkkenredskaber og bagetilbehør, da materialet blev introduceret. Silikonens egenskaber viste sig dog at passe perfekt til de situationer, der måtte opstå i køkkenet. Silikonen har en blødhed, som er perfekt til fremstillingen af de enkelte redskaber. Desuden er det meget varmebestandigt, hvilket andre plasticmaterialer ofte mangler.

Bageren og Kokken har en overflod af forskellige silikoneredskaber til køkkenet. Potageskeer, skeer, spatler, piskeris, sprøjteposer og pensler er tilgængelige i vores sortiment inden for silikoneredskaber. Med vores silikoneredskaber gør du madlavningen lettere end med traditionelle værktøjer. Madlavningen og bagningen bliver på mange måder sjovere, når det hele går så smidigt.

Silikone er kommet for at blive. Vores silikoneredskaber er stilfulde og funktionelle og fås i masser af forskellige smukke farver. Med mere farve i køkkenet bliver det et sted, der lyser hverdagen op. I et rum, som vi bruger så meget tid på, kan det gøre meget for stemningen i det lange løb. Vores silikoneværktøjer hjælper kort sagt med at skabe en fantastisk stemning i køkkenet.

Silikoneredskaber