Pølsestopning

Er du interesseret i at stoppe dine pølser, men ved du ikke rigtig, hvilket tilbehør du har brug for? Hos Bageren og Kokken forhandler vi forskelligt tilbehør, der er et perfekt valg, når du vil lære at stoppe pølser fra bunden. Vi synes faktisk, at det er megasjovt at stoppe pølser, og det er en virkelig sjov og anderledes aktivitet, som sagtens kan udføres med venner og familie.

For at stoppe pølserne behøver du kun kød, fedt, salt, krydderier og tarme. Du kan vælge mellem en verden af ​​kød, fedt og krydderier, hvorfor du kan lave præcis den pølse, du drømmer om, og det er ret sjovt at prøve sig frem. Det er vigtigt, at du holder blandingen kold under hele forberedelsen, helst under de 5°C. Her forbliver væsken i dejen, og pølserne bliver saftige.

Et tip er at vente med at binde en knude om tarmen, indtil der kommer fars. For så undgår du luftbobler i pølsen. Under denne specifikke kategori finder du også pølsesprøjteposer, pølsehorn og kødhakkere. Alt, hvad du behøver for at producere din hjemmelavede og saftige pølse.

Pølsestopning