Piskeris

I denne kategori finder du piskeris i forskellige modeller og i forskellige materialer. Vi forhandler piskeris i træ, plastic, silikone og metal. Et piskeris er et meget populært redskab i køkkenet, og det anvendes hovedsageligt til at blande luftbobler ind i en væske inden for madlavning og bagning. Vi har flere typer af piskeris. Det traditionelle spiralpiskeris i flere farver og designs er blot et eksempel.

Du får også valget mellem flere forskellige typer af ballonpiskeris. Både metal, metal med træskaft og helt i silikone eller plastic. Vi har sågar ballonpiskeris med en trådbold i midten. Dette gør, at bolden bevæger sig, når du pisker, og dermed øger du strømmen af ​​luft i dine ingredienser. Dette hjælper dig med at få lysere æggehvider og cremer, uden at du skal anstrenge dig så meget som med et almindeligt piskeris.

Vi har også det klassiske håndpiskeris, der kom frem i 50'erne. Dette piskeris er perfekt til dig, der ønsker at gøre det hele lidt enklere, men stadig ønsker en kraftfuld piskning. Du kan også vælge mellem flade piskeris, dejmixere eller hvorfor ikke et minipiskeris?

Piskeris