Pensler

I denne kategori finder du flere forskellige pensler. En brødpensel er det perfekte værktøj, når du skal pensle æg på brødet, så det får en sprød og gylden overflade. Du kan også pensle vand, mælk eller kaffe på dit brød, så du giver det en glattere overflade.

Vi forhandler flotte og praktiske pensler fra Iris Hantverk. På dette børstebinderi arbejder der fem synshandicappede håndværkere, der kommer fra forskellige kulturer. Disse utrolige håndværkere binder produkterne efter den gamle håndværkstradition. Iris Hantverk er en virksomhed, der skaber produkter ved hjælp af naturlige materialer, og disse børster giver derfor en helt vidunderlig følelse og kvalitet. Målet er at bevare det traditionelle håndværkerfag.

Vi tilbyder også flere forskellige grillpensler. En grillpensel benyttes til at forbedre smagen, når du griller kød eller grøntsager. Vi tilbyder bl.a. grillpensler med silikonebørster. Disse kan modstå de meget høje temperaturer. De opsuger væsken og holder på den, og derefter afgiver de blot væske, hvis du har brug for væsken til penslingen.

Pensler