Paletknive

Her finder du et af ​​de mest populære værktøjer i køkkenet - paletkniven. Paletkniven er perfekt, når du ønsker at bage. Her bliver det ekstra nemt at sprede de forskellige typer af fyld, creme eller glasur i og omkring dine kager. Du kan også bruge den til at løfte din lagkage og afskære det overskydende.

I sortimentet finder du både store og små paletknive, og du kan også vælge mellem en lige eller vinklet model. Vi har paletknive, der er lavet af rustfrit stål og et nylongreb, der tåler maskinvask. Selv Global tilbyder praktiske og også stilfulde paletknive, som du kan bruge til stegning og placering. Et fantastisk værktøj i køkkenet, ganske enkelt!

Et tip til, når du bager din kage, er at bruge paletkniven til det finere detaljearbejde. Fjern og tilføj det, der er nødvendigt. Slutresultatet bliver bedre, når du har det rette fundament. Bemærk, at hvis du bruger flødeskum til at dække kagen, bør du bruge olie, et tyndt lag smørcreme eller smeltet smør til at beklæde marcipanen eller sukkerlaget.

Paletknive