Molekylær Gastronomi

Madlavning handler i høj grad om kemi. Alle fødevarer består af molekyler og atomer og sammen danner de nye molekyler og atomsammensætninger ved at tilføre energi. Nogle kemiske forbindelser fungerer bedre med andre. I de senere år har flere og flere store kokke skiftet over til en mere molekylær madlavning, og mange hævder, at det er fremtiden. Ved at tage smagene og sætte dem ind i nye teksturer eller kontekster kan der udrettes fantastiske ting i køkkenet.

Ved hjælp af den gastronomiske doktrin og kemividen kan du opnå fabelagtige kreationer med din madlavning. Imponér i køkkenet ved at lave smart skum og effektive perler. Molekylær gastronomi er en moderne stil inden for madlavning, der udnytter mange af de teknologiske nyskabelser fra de videnskabelige skoler.

Hos Bageren og Kokken har vi redskaberne, så du bliver i stand til at gennemføre molekylær gastronomi på egen hånd. Vi har f.eks. molekylære redskaber til at lave skum, perler eller andre innovative kreationer. Sæt fra Molecule-R indeholder alt det nødvendige til den molekylære madlavning. Bring din madlavning ind i fremtiden med molekylær gastronomi! Det er sjovt, spændende og imponerende at lege med molekylær gastronomi derhjemme.

Molekylær Gastronomi