Microplane Rivejern

Rivejern er et køkkenredskab, som virkelig er funktionelt. Næsten alt kan rives med et rivejern, og det meste giver et meget vellykket resultat. Rivejernet er et af ​​de køkkenredskaber, hvor det er nemmest at komme til skade, og det er derfor vigtigt, at du bruger et både praktisk og simpelt rivejern. Det gælder eksempelvis rivejernet fra Microplane.

Microplane producerede oprindeligt træraspere til tømrere og tømmerhandlen. Men alt ændrede sig en dag i 1994, da en canadisk husmor stod og skulle bage en appelsinkage. Hun var dybt frusteret over sit rivejern, hvorfor hun fluks hentede mandens rasper og opdagede, at den var det perfekte rivejern. Microplanes rivejern består af en lang række små barberbladsskarpe kanter, der er ætset i stedet for udstanset - som ved et traditionelt rivejern. Indsatsen er derfor utrolig skarp og laver meget fine snit gennem maden (eller træet) i stedet for at rive. Microplane har taget patent på opfindelsen, og alle Microplanes rivejern er lavet til professionelt brug og kan modstå maskinvask.

Hos Bageren og Kokken forhandler vi naturligvis Microplanes rivejern til gode priser og med en hurtig levering. Vi tilbyder dig her en bred vifte af Microplanes rivejern i forskellige farver og med forskellige størrelser.

Microplane Rivejern