Målebægre

Mål er et matematisk begreb. Det bruges til at angive størrelsen på en bestemt mængde. Vi anvender vores mål og målebægre af forskellige årsager. Hos os på Bageren og Kokken er det indlysende, at man særligt bruger sine måleenheder, når der skal laves mad og bages. Vi tilbyder dig f.eks. et målesæt med fem dele, som indeholder krydderimål, teskefuld, spiseskefuld, kaffemål, og naturligvis er der også blevet plads til et decilitermål. Du finder de forskellige måleredskaber i både plastic og rustfrit stål. Du kan også finde flere forskellige modeller inden for målebægre, der er lavet i kraftigt glas.

Er du usikker på, hvor meget spaghetti du skal bruge, når der skal laves en omgang til hele familien? Så er du på rette spor. Her finder du nemlig flere forskellige spaghettimålere. Vi tilbyder bl.a. et meget smidigt spaghettimål fra Rig-Tig by Stelton. Dette produkt hjælper dig i høj grad i madlavningen. Vælg mellem 1, 2, 3, eller 4 portioner.

Du kan også finde flere smukke målesæt i porcelæn fra populære House Doctor. De er lette at anvende og nemme at rengøre. Vi elsker dem!

Målebægre