Kværne & Pressere

I denne kategori kan du finde alt, hvad du behøver, når du skal kværne og presse. Her finder du også populære værktøjer til fremstilling af puré eller marmelade. Du vil f.eks. kunne finde en purépresser og citruspresser. Vi forhandler også appelsinpressere, citruspressere og limepressere. De er meget enkle at bruge og kan dele citrusfrugter i halve dele. Hermed får du masser af frisk citrussaft, der er fri for frø og skaller.

Vi tilbyder forskellige modeller inden for urtekværne. Dette værktøj er fantastisk, når du ønsker at finfordele og rive dine friske krydderurter. Brug din urtekværn til bl.a. dild, persille, oregano eller mynte! I kategorien er der også blevet plads til forskellige værktøjer til dine kartofler. Vi har både kartoffelmosere og kartoffelpressere på hylderne. Leder du efter et rivejern til din parmesanost i rustfrit stål? Eller måske en klassisk hvidløgspresser? Det kan findes her hos os!

I denne kategori finder du også skaldyrstænger, kødhakker og hamburgerpresser. Der er også den nyttige chopper til dine grøntsager, så du slipper for at snitte i hånden.

Kværne & Pressere