Krydderikværne

Hvad er værre end dårligt krydret mad? Naturligvis er der masser af ting, som er værre, men det er virkelig en trist ting, når gode råvarer går tabt, blot fordi man er nærig med salt og peber. Du kan måske godt fornemme smagen, men de er som en svag skygge eller en dårlig kopi af, hvor godt du ved, at det kan smage.

Undgå denne følelse og sørg for at have de korrekte salt- og peberkværne hjemme i køkkenet. Krydderikværne er det enkleste køkkenredskab, når du ønsker at krydre din mad. Desuden pynter de virkelig i køkkenlandskabet.

Hos Bageren og Kokken finder du krydderikværne fra de bedste producenter, og med vores kværne sætter du krydderi på både mad og køkken! Det gælder f.eks. saltkværne og peberkværne fra Zassenhaus, Peugeot, Cole & Mason, Scanpan og mange andre i sortimentet. Vi forhandler både manuelle, klassiske krydderikværne samt smarte elektriske krydderikværne. Vi har over 300 forskellige krydderikværne i vores katalog! Vi sender dine peberkværne og saltkværne med korte leveringstider og en høj service hele vejen fra butikshylde til dit køkken.

Krydderikværne