Køkkenure & Timere

Er det ikke på høje tid at udskifte dit gamle køkkenur? Vi forhandler flere forskellige modeller inden for køkkenure og diverse timere. I sortimentet finder du f.eks. et køkkenur med flot design fra Dulton. Dulton tilbyder ikke kun stilfulde køkkenure, men der er også modellerne i et vaskeægte retrodesign. Vælg bl.a. mellem retropink, mint eller creme. Der fås både mekaniske og digitale timere til køkkenet.

Vi elsker vores køkkenure med et sjovt design, såsom de forskellige figurer. Vælg mellem en kok, gris eller måske en mini-køkkenmaskine. Hos Bageren og Kokken finder du også æggetimeren, der skal med æggene ned i vandet. Æggetimeren viser på smart vis, om ægget er hårdkogt, medium eller blødkogt. En sjov gadget, der fungerer fantastisk godt!

Et tip, når du koger dine æg, er først at sætte dem i en kasserolle. Du fylder dernæst op med vand, men kun så at æggene er dækket. Ikke en millimeter mere! Så snart vandet koger op, stiller du kasserollen til side og sætter din timer til seks minutter. Herefter har du de perfekte æg!

Køkkenure & Timere