Kødhamre & Bøfbankere

Her hos Bageren og Kokken finder du flere forskellige modeller inden for kategorien kødhammre og bøfbankere. En kødhammer er perfekt, når du ønsker at flade dit kød ud og gøre det mere mørt. Vi tilbyder dig bl.a. en solid bøfbanker i aluminium med træskaft.

Med en kødhammer gør du det nemt for dig selv at banke det seje kød. Når du slår kødet ud på denne måde, ender det som sagt med at blive mere mørt. Når du laver schnitzler, er det meget vigtigt at have de rigtige værktøjer, så du er i stand til at banke kødet tyndt nok. Bank først kødet svagt, anvend her en kødhammer med pigge. Når kødet er blevet lidt blødere, kan du fortsætte blidt med at banke hen over kødet.

Sortiment rummer også en bøføkse og flere forskellige kødøkser. Vi har også en skøn bøfbanker fra Skeppshult. Denne skarpe model er meget tung, men giver de bedste resultater. Den vejer 1,6 kg og er lavet af massivt støbejern.

Kødhamre & Bøfbankere