Kartoffelredskaber

Der er virkelig en stor forskel på kartofler. Hvis man ser på den fuldmodne vinterkartoffel, indeholder den en del mindre vand end en ny kartoffel. Alle efterårs- og vinterkartofler høstes i september og oktober hvert år. Kartoflerne har derfor en lidt hårdere skal efter modningen i jorden. Fra maj til august kommeer den vidunderlige nye kartoffelsæson!

Her hos Bageren og Kokken kan du finde en lang række forskellige typer af kartoffelredskaber. I denne kategori finder du f.eks. flere skrælleknive i forskellige designs og farver. Vi har også en bred vifte inden for segmentet kartoffelpressere og kartoffelmosere. Alt for at gøre din kartoffelmos perfekt! Vi har også den perfekte grøntsagsbørste til de tidspunkter, hvor du skal vaske dine kartofler.

Hvis du har brug for et mandolinjern til at skære perfekte skiver af kartoflen, som måske skal bruges til din kartoffelgratin, finder du den her hos os. Her kan du finde en lang række forskellige modeller inden for mandolinjern med forskellige karakteristika. Vi har også en pommes frites-skærer, der hjælper dig med at skære stave eller tern af dine kartofler.

Kartoffelredskaber