Hvidløgsværktøj

Her på Bageren og Kokken elsker vi at tilsætte hvidløg til vores fødevarer. Vi synes derfor også, at du skal kunne vælge mellem forskellige hvidløgsværktøjer, såsom en hvidløgspresser. Vi tilbyder dig en klassisk hvidløgspresser i flere forskellige størrelser, så det bliver nemt at presse flere hvidløgsfed samtidigt. Vi har også en lidt mere moderne hvidløgsskærer i forskellige modeller og farver.

I denne kategori finder du også hvidløgsskrællere og hvidløgsdelere, der er meget værdsatte i køkkenet. Du kan finde dem i flere glade farver. Vi har hvidløgsværktøjer fra mærker som KitchenAid, Jamie Oliver, Zyliss, Joseph Joseph, Fissler, Zwilling, Garliccard, Fiskars, Chef'n og Westmark.

Man siger også, at hvidløg virker som en lægeplante og modvirker symptomerne på forkølelse. Dette er endnu ikke bevist, men mange oplever, at de føler sig bedre tilpas efter at have indtaget en stor mængde hvidløg. Tidligere hængte man hvidløg ud på dørtrinnet. Man mente nemlig, at dette ville beskytte mod hekse, varulve og vampyrer!

Hvidløgsværktøj