Hakke/Skive

Er der noget, du ikke kan leve uden, er det et produkt, der hjælper dig med at hakke og skive. I denne kategori finder du mange praktiske værktøjer. Der venter sjove værktøjer, der kan snitte og skære dine jordbær, mozzarellaosten, champignonerne og bananerne. Her hos Bageren og Kokken er vi især vilde med ananasskæreren! Dette er det perfekte værktøj til dig, der ofte laver mad og bager med ananas!

Vi har masser af redskaber på lager, der er vidunderligt at have derhjemme, så du nemt kan hakke og skære diverse tilbehør. Her finder du alle de klassiske værktøjer, såsom æggedeler, hvidløgspresser, pizzaskærer, æbledeler, æbleskræller, mandolinjern og pommes frites-skærer.

Har du forsøgt at lave pommes frites med søde kartofler derhjemme? Det er vidunderligt godt! Alt, du behøver, er søde kartofler, madolie, røget paprikapulver og saltflager. Brug din pommes frites-skærer til at lave de perfekte stykker. Læg dem på en bageplade og drys med olie, paprikapulver og saltflager. Send dem ind ved 180 grader i ovnen og vend dem, indtil de er sprøde og gyldne søde.

Hakke/Skive