Grydelapper & Grillhandsker

Hvad tror du, at alle køkkener har til fælles? Jo, de gemmer alle på et par grydelapper eller grillhandsker et eller andet sted. Disse nyttige tekstiler er vanskelige at klare sig uden, og vi præsenterer dig her for en række fine grydelapper og grillhandsker i forskellige modeller, farver og mønstre. De fine modeller pynter også så pænt i køkkenet, når du hænger dem op.

I sortimentet finder du luksus grillhandsker i vokset læder. Eller måske lokker det mere med en handske, der er fremstillet i et smuds- og vandafvisende samt skridsikkert materiale? Dette produkt ser nyt ud, år efter år. Her finder du masser af muligheder.

Vi tilbyder grillhandsker og grydelapper fra mærker som Greengate, Växbolin, House Doctor, Le Creuset og Baway. Växbolin tilbyder meget smukke grydelapper, der er perfekt til dig, der elsker det svenske håndværk. Disse vidunderlige grydelapper er fremstillet i slidstærk hør og fås i mange flotte farver.

Når du har den varme grill klar, er disse produkter ideelle at have lige ved hånden. Alle vores produkter kan modstå en høj varme og kulde. De er også meget lette at vaske.

Grydelapper & Grillhandsker