Gasbrændere

Elsker du creme brulee lige så meget som os hos Bageren og Kokken? Hvis ja, er du kommet til det rette sted. Her finder du flere slags gasbrændere, og vi tilbyder kraftfulde gasbrændere med en justerbar flamme, der også kan bruges i forskellige vinkler. Disse brulée-brændere er meget brugervenlige, og de kan nemt fyldes op med ny gas. Find din ligthergas til gasbrænderen direkte hos os.

Vidste du, at crème brulée er en fransk dessert og betyder ""brændt fløde""? De vigtigste ingredienser er her æg, sukker, mælk, fløde og vanilje. Det er almindeligt at koge blandingen i portionsskåle kaldet ramekiner. Normalt bages din crème brulée i ovnen, undertiden i et vandbad. Crème brûlée serveres kold, og i toppen er der et tyndt lag af karamelliseret sukker. Uimodståeligt lækkert!

Du kan bruge din brænder til flere forskellige retter. Det gælder f.eks. både til laks samt tomater og paprika. Det er naturligvis mest til desserter, at man anvender brænderen, såsom crème brulée, crema catalana og karamellisering. Hos os finder du endda crème brulée-sæt med gasbrænder og ramekiner.

Gasbrændere