Forklæder

Er det ikke sjovt at have et dejligt forklæde? Her vil du finde mange fine forklæder i forskellige modeller. De kommer fra mærker som Greengate, Segers, PanGourmet, Global og Baway, og de smarte forklæder kan købes direkte på Bageren og Kokken. Disse findes i både sort og rød. Global tilbyder meget passende også professionelle forklæder. De er alle sorte, varmebestandige og meget klassiske, designet til at passe til en rigtig restaurantkvalitet. Disse forklæder er lavet af polyester og et bomuldsmix.

Greengate har nogle fantastiske forklæder i 100% bomuld. De kommer i mange flotte farver og smukke mønstre. Det er også meget rart for børnene at iklæde sig forklæder, og vores børneforklæder er meget nemme at vaske.

Der er sågar stilfulde og meget eksklusive læderforklæder i sortimentet. De er lavet af ægte læder med forlomme og bomuldsforet inderside. Vi tilbyder også meget lækre forklæder i en mørkeblå denim. Her har vi også et smukt taljeforklæde i en klassiske viskestykkestil. Et meget fint forklæde, der passer til både mænd og kvinder.

Forklæder