Fissler Redskaber

Her hos Bageren og Kokken kan du finde masser af køkkengrej fra Fissler. Her finder du f.eks. flere forskellige typer af piskeris. Det omfatter bl.a. et ballonpiskeris og flade piskeris. Du vil også kunne finde en lang række rivejern, herunder rivejern til muskatnød, ost og citrusfrugter. Disse rivejern er et perfekt valg til din madlavning!

Hvis du er på udkig efter en isske eller en melonske, er du landet det rigtige sted. En melonscooper er det ideelle værktøj i køkkenet. Med denne kan du skabe den perfekte udsmykning i melon, om det så er små kugler, der skal lægges ned i drinken eller noget helt andet. Du finder også flere forskellige modeller af trådsien og dørslaget. Et must i ethvert køkken!

Fisslers Magic serien tilbyder køkkengrej af den højeste kvalitet. Her finder du en meget bred vifte af alternativer. Serien er fremstillet i rustfrit stål, hvorfor delene er super praktiske, stilfulde og eksklusive som ophæng i køkkenet. Vi har sågar ophæng, hvor det er praktisk at hænge dit salatbestik, æbleudkerneren, sovseskeen og måske en potageske. Du finder naturligvis også en hvidløgspresser, kartoffelmoser og kagespatel i udvalget!