Dåseåbnere

En dåseåbner er et meget almindeligt værktøj i næsten ethvert hjem. Her finder du flere forskellige modeller af dåseåbnere fra flere producenter. Det gælder bl.a. KitchenAids dåseåbnere, der kan anvendes som tilbehør til den populære KitchenAid Stand Mixer. Du kan også finde en klassisk dåseåbner fra Fiskars. Vi har en række smarte og brugervenlige varianter.

Vidste du, at konservesdåsen fik sit store gennembrud i 1810? Det var super smart at konservere maden i en lufttæt konservesdåse, men i begyndelsen var det meget vanskeligt at åbne dåserne, og der skulle gerne anvendes en hammer og skruetrækker. I dag er det noget nemmere at åbne dåser - med en dåseåbner, selvfølgelig.

Alle dåseåbnere har et skarpt skæreblad, der nemt åbner dine dåser ved at sprætte eller skære låget op. På få snuptag er låget fjernet. Hvad der er så fantastisk med dåsemad, er ret indlysende. Det kan opbevares i meget længere tid end ved stuetemperatur. Dåserne er også meget holdbare, og de er i øvrigt også et kærkomment indslag i campingvognene, der skal på tur.

Dåseåbnere