Vakuumpakkere

I denne kategori finder du flere forskellige modeller inden for segmentet vakuumpakker. Med en vakuumpakker kan du nemt holde din mad frisk op til fem gange længere end normalt. Her på Bageren og Kokken finder du en meget bred vifte af vakuumpakkere og tilbehør fra FoodSaver. De indkapsler friskheden, holder luft og fugt ude og forhindrer, at dine varer bliver frysebrændte. En vakkumpakker sammenkobler form og funktion med et meget enkelt og kompakt design.

En vakuumpakker skaber nye, friske muligheder for dig, der vil gemme og opbevare din mad. Denne måde at opbevare fødevarer på er både miljøvenlig og meget økonomisk. Du vil bemærke, at en vakuumpakker er meget praktisk i din hverdag. Hvis du ønsker at være at skære ned på det store madspild, er en vakuumpakker perfekt. Det giver dig mulighed for at opbevare din mad i stedet for at skulle smide den ud.

Vi tilbyder din vakuumpakker i et stilfuldt design, som er nemt at opbevare i dit køkken. Du finder også vakuumposer og en plastfolierulle. Vi har endvidere smarte flaskehætter, vakuumbøtter, vakuummarineringsbøtter og sæt med vakuumbøtter.

Vakuumpakkere