Stavblendere

Med en handy stavblender mixer du direkte i en kasserolle eller skål. Du kan bl.a. lave babymad, puréer og shakes. Vi forhandler rigtig gode stavblendere fra mærker som Bamix, Bosch, Dualit, Electrolux, KitchenAid, Kenwood og TurMix.

En stavblender anvender du primært til at mase grøntsager og kød. En stavblender er et meget vigtigt redskab i dit køkken, og i denne kategori har vi samlet de allerbedste stavblendere på dagens marked. Med det smarte tilbehør til din stavblender kan du nemt knuse is, hakke grøntsager og nødder. Der er også tilbehør, der kan skive, rive, mikse og ælte, ligesom der er tilbehør som ekstra beholdere og ekstra skarpe knivblade. Du kan også vælge en stavblender i rustfrit stål og en stavblender med piskeris.

En stavblender er perfekt til dem, der har travlt, og måske hurtigt ønsker at blande de friske smoothies. Stavblenderen kan nemt erstatte din blender og foodprocessor. Den kan også anvendes til andre små opgaver i køkkenet, og den er ikke kun effektfuld, men ser også super godt ud i køkkenet, selvom den ikke er i brug.

Stavblendere