Sous Vide

Som så meget andet i køkkenet kommer en sous vide fra Frankrig. Sous vide er med til at skabe smarte, sjove og fantastiske gode retter. Men hvad er en sous vide egentlig, og hvordan bruger du sous vide i hverdagen?

Sous vide betyder ""under vakuum"" på fransk, og sous vide involverer, at maden tilberedes ved en lav og præcis temperatur i en længere periode. Der er kort sagt tale om en slags langtidstilberedning. Normalt pakker man maden i forseglede poser, som du lægger i den særlige sous vide-koger. Sous vide-kogeren er en særlig form for køkkenapparat, der holder den helt rigtige temperatur på maden, når man gør brug af sous vide-teknikken. Længe var sous vide en del af den mere eksklusive vakuummadlavning på de fine restauranter, og den krævede store og super dyre maskiner. Der er dog sket en markant udvikling, og bl.a. tilbyder OBH en sous vide-maskine af en høj kvalitet, der bestemt ikke ødelægger hele dit budget!

Med sous vide tilbereder du maden under vakuum, og du får et perfekt resultat hver enestee gang. Bageren og Kokken forhandler sous vide-maskiner, der gør det både nemt og sjovt at lave sous vide derhjemme. Hos Bageren og Kokken elsker vi nye måder at tilberede maden på, og sous vide er virkelig en spændende metode, som vi ønsker, at du også kommer til at teste derhjemme i dit eget køkken.

Sous Vide