Smeg Røremaskine

Smegs retroinspirerede røremaskine er en alsidig køkkenhjælper, samtidig med den er et stil-ikon, der løfter køkkenet til nye niveauer, både hvad angår stil og brug.

Smeg er førende inden for 50'er-inspirerede husholdningsudstyr, når det kommer til hvidevarer, men nu kommer de også med husholdningsapparater i serien.

Røremaskine, køkkenmaskine, køkkenassistent, dejmixer. Kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, får du her en fantastisk hjælpsom maskine i køkkenet. Med en røremaskine bliver tunge og vanskelige opgaver temmelig sjove og nemme.

Smegs røremaskine minder meget om en zeppeliner i formen, som også er en del af inspirationen til designet af røremaskinen. Den fås i en række stilfulde og sofistikerede farver, og det er ikke let at vælge en favorit. Derudover kan man udstyre røremaskinen med separat pastatilbehør, der øger anvendelserne af maskinen.

Røremaskinen er allerede blevet tildelt den eftertragtede IF Design Award 2015 for sit unikke design. Selv Chicagos design og arkitektur museum, The Chicago Athenaeum, har givet Smegs røremaskine prisen "Good Design".

Højst sandsynligt en fremtidig klassiker!

Smeg Røremaskine