Slow Cooker

Kan noget smager ulækkert, men samtidig godt?
Kan en gul banan være rød samtidigt?
Kan en kold kop kaffe være varm samtidigt?
Kan svær og tidskrævende mad være nem og hurtig at lave på samme tid?

At kombinere et aktivt liv med en madlavning, der er både sund, lækker og lavet fra bunden, er ikke altid nemt. En slow cooker gør dog forsøget!

En slow cooker er en gryde, der tilbereder maden langsomt under svag varme. Det kan eksempelvis være, mens du er på arbejde eller er på uddannelsesstedet. Det er perfekt til gryderretter, der skal simre i lang tid. Med en slow cooker bevarer du også en stor næringsværdi, da ingredienserne netop ikke udsættes for høje temperaturer. Vanskeligt og tidskrævende fødevarer behøver altså ikke være vanskelige og tidskrævende at tilberede!

Bageren og Kokkens sortiment af slow cookers omfatter bl.a. den amerikanske og oprindelige Crock-Pot, der fås i flere forskellige modeller og farver. Crock-Pot var en nyskabelse, da den blev introduceret i USA og har ændret den måde, som mange amerikanere laver mad på. Snart gælder det også for resten af ​​verden, hvis det ikke allerede er sket.

Slow Cooker