Skæremaskiner

Hos os på Bageren og Kokken finder du skæremaskiner af en rigtig god kvalitet og med en høj styrke. Med en skæremaskine får du de perfekte tynde skiver, når det gælder skinke, ost, kød og brød. Vi forhandler bl.a. en klassisk og manuel skæremaskine. I sortimentet finder du imidlertid også skæremaskiner med et stilrent retrodesign, der er fremstillet i et lakeret aluminium. De er meget smidige og ser fantastiske ud i køkkenet.

Vi bruger altid en skæremaskine til vores egen hjemmelavede salami. På denne måde bliver det glatte, tynde skiver, så vi kan få mest smag og aroma. Vi kan derefter nyde en vidunderlig salami på et stykke brød.

Det er utrolig nemt at skære i tynde skiver med denne type maskine. Det skarpe skæreblad kan håndtere stort set enhver udfordring, endda ekstremt hurtigt. Denne maskine er kort sagt med til at lette din hverdag i køkkenet. Disse maskiner passer både i køkkenet derhjemme, men også i et storkøkken. Vi tilbyder mærker som Jupiter, Ritter, Westmark, Siemens og Bosch. Du finder også en sammenfoldelig skæremaskine, der optager ganske lidt plads i køkkenet, når du ikke bruger den.

Skæremaskiner