Røgning

Noget, der er meget populært lige nu, og som er en af ​​de ældste konserveringsmetoder, er at røge sin mad. Hos Bageren og Kokken finder du udstyret, så du kan komme i gang med at røge derhjemme. Hos os finder du bl.a. Muurikka røgkassen. Den er perfekt til dig, der ønsker at røge mindre ting som hvidløg, salt, habanero, fladfisk eller tynde stykker kød. Vi har også elektrisk røgeudstyr, som du kan vælge imellem. En elrøger er nem at anvende. Fyld den op med dine foretrukne spåner og sæt den i stikket!

Du kan også vælge at røge med en Smoking Gun. Når du røger din mad med en røgepistol, bliver det en såkaldt koldrøgning. Du ilægger spånerne direkte i pistolen, og herefter antændes spånerne med en lighter, og så sættes blæseren i gang, så røgen ledes ind i en slange. Slangen lægges i en skål, der er blevet dækket med plastfolie. Når man ladet den perfekte mængde røg slippe ind i skålen, taper man den på solid vis. Derefter absoberer råvarerne røgen!

Røgning