Øvrige Apparater

I denne kategori har vi samlet en masse smarte køkkenmaskiner. Her finder du f.eks. frituregryden, der gør det nemt for dig at friturestege derhjemme. Vi har også ismaskinen, som er den perfekte maskine til festen! Den laver rindende vand om til isterninger på få minutter. En ismaskine er perfekt til hjemmets bar.

Vi har også flere forskellige størrelser inden for raclettejern. Vi har bl.a. et raclettejern, som også fungerer fint som en bordgrill. Dette vil helt sikkert blive et sjovt samlingspunkt ved middagsbordet, og alle kan nyde den gode mad. Vi forhandler også finde flere forskellige æggekogere, som er meget brugervenlige og ideelle til dem, der spiser æg på daglig basis. Du skal aldrig stå og holde øje med æggene, da en æggekoger altid siger til, når æggene er perfekte!

Du finder også en bordgrill i sortimentet. Denne type grill er perfekt for dem, der ønsker at grille, selvom de kun bor i en lejlighed med balkon! Vi tilbyder også et udvalg af pander, automatisk sovseomrører, chokoladesmelter og støbejernsprodukter!

Øvrige Apparater