Hurom Slowjuicer HU-700 Grå/Sort

Hurom Slowjuicer HU-700 Grå/SortHurom Slowjuicer HU-700 Grå/Sort
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Grå/Sort
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Grå/Sort
 
2 493 kr (3 795 kr)
Produktet er midlertidigt udsolgt.
Få en besked når det er på lager igen.
 

Hurom Slowjuicer HU-700 Grå/Sort

Hurom Slowjuicer HU-700 Grå/Sort (HH-DBE06)

Denne model har fået designudmærkelsen Red Dot Award og er blevet meget populær takket være det flotte design. Den har et lille håndtag som gør den let at flytte. En prop i udløbsrøret gør at du kan lade juicen være i beholderen, så alle ingredienserne blandes godt inden servering.

Den bedste måde at lave juice
Hurom fremstiller nok nogle af verdens bedste slowjuicers. Hurom slowjuicer arbejder med en lav hastighed i to trin. Først knuses ingredienserne og siden presses de forsigtigt gennem en finmasket si. Denne måde at fremstille juice af frugt og grøntsager giver en bedre juice end i en saftpresser, og desuden udvinder en slowuicer ca. 30% mere juice. Takket være den skånsomme proces bevares vitaminer, enzymer og andre nærinsstoffer bedre. Juicen bliver også friskere og holder sig bedre end juice, som laves i en saftpresser.

Lavt lydniveau 
Hurom slowjuicer arbejder med lav hastighed og er derfor stille (23-50 dB). Du kan nemt føre en normal samtale mens maskinen arbejder.

Holdbar
Hurom er udrustet med en induktionsmotor, som er stort set uopslidelig. Hurom giver 6 års garanti på motoren. Kværnen i Hurom Slowjuicer er fremstillet af et materiale, som hedder GE Ultem, dette materiale er 8 gange så hårdt som det materiale, der anvendes af andre producenter.

Alsidig
Med en Hurom slowjuicer kan du lave juice af stort set alle slags frugt, grøntsager og nødder. Juicen kommer ud af det ene rør og affaldet kommer separat ud af det andet rør.

Enkel rengøring
Der er få dele, som skal rengøres efter brug, og det klares nemt ved at skylle dem under rindende vand. Det er vigtigt at sien rengøres, så der ikke sidder frugt fast i de små huller. Brug den medfølgende børste

Højde: 40,2 cm
Dybde: 25,0 cm
Bredde: 17,3 cm
Vægt: 6,3 kilo
Effekt: 150 W
Omdrejninger/minut: 70 rpm
Størrelse: 500 ml
Materiale holder: Hårdt plast
BPA fri
Medfølgende tilbehør To opsamlingskander som kan stables, rengøringsbørste, to sier - en standard og en med grovere huller.
To sier- En standard og en med grovere huller til at lave eksempelvis smoothie - See more at: http://bagarenochkocken.se/koksmaskiner/slowjuicer/hurom-slowjuicer-hu-500-grasort/#sthash.TM1yVCpp.dpuf
To sier- En standard og en med grovere huller til at lave eksempelvis smoothie.

Oversigt over de forskellige modeller fra Hurom:
HU-400 Grundmodellen, en standard finmasket si, Ekstra børnesikring, lydniveau 35 dB, størrelse beholdere: Ikke relevant eftersom den ikke har stop for udløbet.
 
HU-500 To sier, en finmasket og en lidt grovere for smoothie. Ekstra børnesikring, størrelse beholder 300 ml, Prop for at lukke udløbet.

HU-600 Second generation, En videreudvikling af den populære HU-600. Pulp control, Prop for at lukke udløbet, To sier, en grov og en fin, 43 omdrejninger pr minut, Holder af børstet stål, Størrelse beholder 450 ml, Mere stille end tidligere modeller.

HU-700 Topmodellen som har vundet Red dot design award. Størrelse beholder 500 ml, Har håndtag, Har to sier, har prop til udløbet, Holder af plast.

HU-700 Second generation. En videreudvikling af den populære HU-700, Størrelse beholder 500 ml, Har håndtag,To sier, Prop for udløbet, Enkel montering, Låg til beholderen, Holder af plast. Arbejder med lav hastighed 43 omdrejninger pr minut, mere stille end tidligere modeller.