Blendtec Blender

Blendtec har et sortiment af utroligt stærke blendere. Det viser ikke mindst Blendtecs grundlægger Tom Dickson i sine populære YouTube-klip ""Will It Blend?"", hvor han flytter grænser for, hvad der kan puttes i en blender. Han placerer her eksempelvis en telefon i en Blendtec blender og pulveriserer den.

Fordelen ved at have en så stærk blender er, at den knuser cellevæggene i maden, hvilket gør det muligt for kroppen at optage mange flere næringsstoffer. Det er et ideelt valg til raw food-elskere eller sundhedsfanatikere i al almindelighed. Blendtecs blendere er blandt de få mixere på markedet, som er i stand til at nedbryde cellevæggene.

Alle Blendtecs maskiner fremstilles primært på fabrikken i Orem, Utah i USA, og deres maskiner har en urokkelig kvalitet. Hvis du vælger at købe en blender fra Blendtec, kan det meget vel være den sidste, du køber. Du har ikke brug for andre! Garantien er på hele otte år, men de fleste af Blendtecs køkkenapparater fortsætter længe efter, at garantien er udløbet.

Med en mixer eller blender fra Blendtec kan du lave varm suppe på under et minut eller supergod is på en varm sommerdag.

Blendtec Blender