Mixere/Blendere

Intet moderne køkken er komplet uden en kraftig mixer eller blender. Bland din proteindrink, bland pandekagedejen eller lav en lækker smoothie til morgenmaden. En mixer eller blender skaber nye muligheder for dig, der vil lave velsmagende og nærende måltider eller snacks, som du nemt kan tage med dig.

Forskellige blendere tilbyder forskellige vilkår, alt afhængigt af hvad du vil have ud af blenderen eller mixeren. Der findes enkle, lidt billigere blendere, som er perfekte, hvis du ønsker at lave simple smoothies med bløde frugter og bær. I den anden ende af skalaen finder man højhastighedsblenderen eller high speed blendere med Vitamix og Blendtec i spidsen. Med dem får man andre muligheder og en højere ydelse til en højere pris. Vi har mixere og blendere, som strækker sig langs hele skalaen. Helt afhængigt af dine ønsker, og hvad du vil have din blender til at kunne gøre.

Bageren og Kokken har samlet en række smarte kvalitetsmixere fra kendte mærker som Blendtec, Vitamix og Kitchen Aid. Klik igennem for at vælge din favorit! Altid med et højt serviceniveau og hurtig levering.

Mixere/Blendere