Kødhakkere

Det bliver mere og mere populært at hakke sit eget kød eller lave sin egen fiskefars. Kødhakkeren har længe været en vigtig del af husstanden. Allerede i 1890'erne udviklede Husqvarna og Boliders produktet, som siden er blevet anvendt i stigende grad, lige fra at hakke kød til at stoppe pølser.

At eje en kødhakker er det perfekte valg for dig, der ønsker at få kontrol over, hvad der er i farsen, og hvordan processen fungerer. I dag er det meget populært at lave egne pølser eller frikadeller ved hjælp af en kødhakker, netop fordi du har valgt dine ingredienser med stor omhu.

Kødhakkeren kan naturligvis også anvendes som en slags foodprocessor for det meste. Fisk, grøntsager og endda frugt kan finparteres i enheden. Kødhakkerne fås også som tilbehør til visse køkkenmaskiner.

Her i kategorien finder du både manuelle og elektriske kødhakkere. Hertil findes der pølsehorn, så du kan lave dine egne pølser ved hjælp af din kødhakkemaskine. At lave sine pølser er lige så populært som at bage surdejsbrød! Vi tilbyder dig kødhakkere, der kan hakke op til 3 kg kød pr. minut.

Kødhakkere