KitchenAid Tilbehør

KitchenAids røremaskine har næsten ikke ændret udseende i snart 90 år. Designet, som blev introduceret af Egmont Aren i USA, er en utrolig klassiker. Nøglen til KitchenAids fremgang er også maskinens mange funktioner. Måske ikke i sig selv, men med hjælp af tilbehør bliver den det.
Med ekstra tilbehør til din KitchenAid røremaskine øger du anvendelsesmulighederne betydeligt. Kraftudtaget foran på KitchenAid-maskinen har set ens ud siden røremaskinen blev konstrueret for mere end 90 år siden. Tilbehøret som kobles til udtaget passer derfor til samtlige maskiner fra 1920’erne og fremad.

Grøntsagsskærer, pastamaskine, kødhakker eller ismaskine. Vælg det tilbehør som passer bedst til din interesse og madlavning.

Med KitchenAid-tilbehøret går røremaskinen fra bare at være en flot dejblander til at kunne pendle mellem at være 10 forskellige smarte løkkenmaskiner.
Hos Bageren og Kokken har vi et fantastisk stort sortiment af tilbehør til KitchenAid røremaskiner. Få det maksimale ud af din KitchenAid-assistent ved at finde det rette tilbehør. Det finder du hos os!

Kommer snart til salg på vores hjemmeside!

KitchenAid Tilbehør