KitchenAid Røremaskine

KitchenAid er en røremaskine af meget høj kvalitet med en gennemsnitlig levetid på 30 år (400 timer). Køkkenassistenten har en 300 watts direktdrivende motor med 10 hastigheder, hvilket gør den til en unik køkkenmaskine udviklet og patenteret af KitchenAid. Hele røremaskinen er fremstillet af metal og er derfor både holdbar og stabil på køkkenbordet. Der findes en række tilbehør til KitchenAids røremaskiner.

KitchenAid-fabrikken blev grundlagt i 1919 i Michigan, USA, og blev i 1987 opkøbt af Whirlpool. Til at begynde med fremstillede fabrikken professionelle køkkenmaskiner og udviklede samtidigt verdens første stativmikser til husholdningen og senere også en almindelig mikser.

KitchenAid har været kendte på det europæiske marked i over 20 år, men stativmikseren til husholdningen blev først introduceret i 1991 i Frankrig.
I 1937 fik KitchenAids stativmikser et nyt design udført af den amerikanske designer Egmont Arens. Den er sidenhen blevet belønnet med flere forskellige designpriser og er nu udstillet på Museum Of Moden Art i New York og San Fransisco.

Bageren og Kokken har et af Danmarks største udvalg af produkter fra KitchenAid. Vi har samtlige farver på vores eget lager i Göteborg og vi leverer derfor hurtigt din røremaskine. De leveres tilmed fragtfrit.

Kommer snart til salg på vores hjemmeside!

KitchenAid Røremaskine