Bagaren och Kocken AB

Ismaskiner

At lave sin egen is i en ismaskine er både godt og sjovt. Du bliver her også i stand til at lave is uden kunstige tilsætningsstoffer, hvilket føles ret godt. En is bygget op af naturlige produkter som fløde, mælk, æg og sukker. At sige, at det er nyttigt med hjemmelavet is, er måske lidt af en overdrivelse, men det er absolut ingen overdrivelse, at det er en virkelig skøn ting. Du kan lave is ud fra avancerede isopskrifter fra Jan Hedhs bog ""Glass och Passion"", og du kan også lave en meget simpel vaniljeis, hvor det blot tager nogle få minutter at røre dejen sammen. Ismaskinen er et must, når du skal i gang med at lave is. Ismaskinen skaber iskrystaller og giver isen den særlige konsistens, der ikke fås på nogen anden måde.

Hos Bageren og Kokken finder du en dejlig bred vifte af ismaskiner i forskellige modeller. Ismaskinerne kommer fra mærker som Nemox, Gaggia og Cuisinart. Vi har altid et højt serviceniveau, og hvis du bestiller din ismaskine hos os, får du en hurtig levering, en god pris og et trygt køb. Forhåbentlig venter der også lækker is ude i horisonten!

En simpel grundlæggende opskrift på hjemmelavet is er:
4 æggeblommer
1,25 dl sukker
2 dl piskefløde
2 dl mælk
Smagssætning (f.eks. vanilje, bær, osv.)

Pisk æggeblommerne og sukker godt sammen, indtil dejen bliver lys og porøs, ibland piskefløde og mælk samt smagssætningen.

Rør rundt, indtil alt er godt blandet sammen. Hæld blandingen i ismaskinen.

Ismaskiner