Frugtpressere

Her finder du frugtpressere med en stabil konstruktion til at presse saften, lave cider eller få saften ud fra æbler, pærer og andre frugter. Den enkelte presser er også egnet til presning af druer og andre frugter. Et tip er at købe din frugtpresser sammen med venner eller naboer, der ejer frugttræer, og lad den gå på omgang, når der skal høstes.

En frugtpresser suppleres af et siklæde, der opfanger de finfordelede elementer. En fordel ved dette klæde er også, at det nemt kan håndtere de pressede elementer, der er velegnede til komposten. Det gælder om at gøre processen så enkel som muligt.

Ved presning af frugten bør frugten først knuses i en frugtknuser. Alt for meget frugt og mange bær bliver spildt rundt om i landet. Vil man lave saft eller most af egne æbler, pærer, blommer og ribs, er frugtpresseren en af ​​de mest praktiske måder at bruge overfloden af frugt på - og du gør derfor klogt i at investere i en frugtpresser!

På Bageren og Kokken har vi et lille, men udsøgt udvalg af frugtpressere. Vi leverer altid hurtigt og sikkert, og vores service er anerkendt af mange kunder.

Frugtpressere