Electrolux Assistent

Electrolux er en svensk virksomhed grundlagt i 1919, og man har stadig sit hovedsæde i Stockholm. Man har siden da forsynet hjem rundt om i verden med forskellige apparater for at gøre livet lettere.

Electrolux' køkkenassistent kan også gøre livet lettere. Bagning bør efter vores opfattelse være en simpel ting. Den hårde del skal være at finde fantastiske ingredienser og de rigtige smagskombinationer. Det sjove er blandingen af ​​råvarer, og det skal være enkelt. Netop det hjælper Electrolux køkkenassistenten med. Så du behøver ikke klatte og ælte for meget med egen hånd.

Electrolux' køkkenassistent er ikke bare en dejmixer. Den kan bruges i stort set alle typer af madlavning, fra kartoffelmos til marengs eller piskning af fløde. Innovativt tilbehør betyder, at du både kan hakke kød og skære grøntsager på simpel vis.

Derudover har Electrolux' røremaskine et design, der gør, at den ikke behøver at være skjult i et skab. Tværtimod, så er den meget behagelig for øjnene og kan give de fleste køkkener et løft.

Electrolux køkkenassistenter er prisvenlige og stilfulde køkkenmaskiner, der forbedrer glæden ved køkkenet. Hvis du bestiller en Electrolux køkkenassistent hos os på Bageren og Kokken, kan vi love dig for, at du ikke vil blive skuffet, hvad angår service og levering. Vi brænder for kundetilfredshed.

Electrolux Assistent